Elektronikkonstruktion

Allt vi gör rör integrationen mellan hård- och mjukvara. Och utan kunskaper i elektronik blir det inte mycket med den saken.

Våra konstruktörer arbetar både med analog och digital elektronik, utvecklar ”egna” CPU-kort och designar bärarkort för CPU-moduler. Vi arbetar med moderkort, gateways, displaykort, sensorer, styrelektronik och kraftkonstruktion – kort sagt allt som behövs för att få vilket som helst inbyggt system att fungera.

Hemma på kontoret använder vi vanligen Altium som design- och CAD-verktyg, men vi behärskar de flesta etablerade CAD-programmen.

Utöver gränssnitten mellan elektronik, FPGA och programvara, är våra konstruktörer också vana vid att arbeta med produktionssättning. Självklart kan de hjälpa till med att bygga testsystem både för utveckling och för produktionstest.

Ordning och reda

Ordentlig dokumentation och genomarbetade specifikationer kännetecknar våra leveranser. Vi vet hur viktigt sådant är. Vi vet också vilka krav och direktiv man måste förhålla sig till och har därför kunskap om de standarder som gäller fordonsindustri, medicinteknik, transport och försvar.